crocodilzornaitoare din lemn
  • crocodilzornaitoare din lemn
  • crocodilzornaitoare din lemn
  • crocodilzornaitoare din lemn

Crocodil - zornaitoare din lemn

27,85 lei
cu TVA

Scutura corpul si picioarele micutului crocodil de lemn si obtine zgomote amuzante! Perfecta pentru bebelusi, aceasta jucarie colorata va capta atentia celor mici prin sunetele scoase si prin forma foarte usor de manevrat.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Scutura corpul si picioarele micutului crocodil de lemn si obtine zgomote amuzante! Perfecta pentru bebelusi, aceasta jucarie colorata va capta atentia celor mici prin sunetele scoase si prin forma foarte usor de manevrat. Usor de luat in mana, jucariile de lemn din magazinul nostru faciliteaza dezvoltarea dexteritatii, a coordonarii maini-ochi, a abilitatii de a manui lucruri, a creativitatii si a logicii. Descopera lumea din primele luni de viata, alaturi de jucariile Teeny.ro!

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Recunoasterea formelor
Invatarea diferitelor forme care exista largesc cunostintele despre acestea si ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine si a recunoasteri spatiale.

Abilitati motorii fine
Tinerea, apucarea, vorbirea, echilibrul se dezvolta cel mai usor prin joc si il ajuta pe copil in scoala si mai departe.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Stimularea simturilor
Incurajeaza copilul sa fie mai curios si sa exploreze lucruriile in profunzime.

2033581

Fisa tehnica

Dimensiune
11 x 7.7 x 6.6 cm
Material
Lemn
Varsta
0 luni+
Denumire alternativa
Crocodil - zornaitoare din lemn, EverEarth, Lemn, 0 luni+
Categorie alternativa
Jucarii zornaitoare
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Fete