cuburi din lemn natur 100 piese
  • cuburi din lemn natur 100 piese
  • cuburi din lemn natur 100 piese
  • cuburi din lemn natur 100 piese

Cuburi din lemn natur 100 piese

84,49 lei
cu TVA

100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile! Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala; este util si in invatarea culorilor si figurilor. Lemnul masiv de fag este placut la atingere si are o structura usor aspra, pe care copiii o vor simti cu siguranta cu degetele lor delicate. Setul contine 100 piese de lemn in culoare naturala.

107411N

Fisa tehnica

Dimensiune
16 x 13 x 24.5 cm
Material
Lemn
Varsta
3 ani+
Denumire alternativa
Cuburi din lemn natur 100 piese, Lupo, Lemn, 3 ani+
Tip ambalaj
Carton
Categorie alternativa
Cuburi si caramizi
Culoare
Lemn natur
Numar piese
100