PROCEDURA DE COMANDA

Clientii pot comanda produse de pe teeny.ro fie online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi, fie prin e-mail sau telefon.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 16 sau telefonic, in intervalul orar precizat in prima pagina a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factural. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca teeny.ro intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului/serviciilor comandate. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre teeny.ro telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun raspuns teeny.ro isi asuma dreptul de a anula comanda.

ATENTIE!

Produsele distribuite pe teeny.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latente in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

MODALITATI DE PLATA

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata online cu card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Ramburs (prin curier) la livrarea produsului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

LIVRARE

Comenzile sunt expediate prin CURIER RAPID, firma noastra expediaza comenzile cu in 24 de ore lucratoare de la lansare. Costul transportului prin curier este afisat in momentul plasarii comenzii pe site. Pentru comenzi ce depasesc 200 lei transportul este gratuit. Toate comenzile primite in zilele de vineri (dupa ora 15), sambata si duminica, se proceseaza si se pregatesc pentru livrare in ziua de luni. Produsele vor fi livrate de catre curier in 1-2-3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii, depide de locatia in care va aflati Zona 0, Zona 1 sau Zona 2.

RETURNAREA PRODUSELOR

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe teeny.ro.

teeny.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate.

Daca produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. teeny.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, teeny.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: str. Transilvaniei nr. 6, bl. TJ1/70, 430213, Baia Mare, Maramures

IMPORTANT:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre Teeny.ro cu plata ramburs. Acceptam retur numai coletele care au taxa de transport preplatita.

ACCESUL ONLINE AL UTILIZATORILOR

teeny.ro nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web teeny.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale teeny.ro.

LIMITAREA RASPUNDERII

teeny.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe teeny.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, teeny.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, teeny.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe teeny.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre teeny.ro.

In cazul in care teeny.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat sau nu se prezinta sa ridice pachetul de la Posta Romana etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la teeny.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe teeny.ro in zilele de Vineri dupa ora 18 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

teeny.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor produselor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, teeny.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

TRANSMITERE EMAILURI

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate teeny.ro, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de teeny.ro. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date teeny.ro la cererea scrisa a clientului.

NEWSLETTER

Prin trimiterea formularului pentru newsletter, accept ca datele introduse de mine sa fie utilizate de catre MIHAILA TEOFIL EUGEN PFA si colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

FORTA MAJORA SI LEGEA APLICABILA

Atat clientul cat si teeny.ro nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Prezentul contract este supus legii române.

DREPTURI

teeny.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

IMPORTANT:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MIHAILA TEOFIL EUGEN PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

REDUCERILE

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre teeny.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil, care, uneori poate sa nu fie actualizat pe site.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 avem obligația de a administra datele personale furnizate de către Client, în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate.

Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către MIHAILA TEOFIL EUGEN PFA și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate către MIHAILA TEOFIL EUGEN PFA, la adresa: str. Transilvaniei nr. 6, bl. TJ1/70, Baia Mare vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate către MIHAILA TEOFIL EUGEN PFA, la adresa: str. Transilvaniei nr. 6, bl. TJ1/70, Baia Mare va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, după caz: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.