cuburi din lemn, 30 piese
  • cuburi din lemn, 30 piese
  • cuburi din lemn, 30 piese
  • cuburi din lemn, 30 piese

Cuburi din lemn, 30 piese

26,01 lei
cu TVA

Pregatiti-va sa construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile vor deveni posibile! Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Pregatiti-va sa construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala. Lemnul masiv de fag este placut la atingere si are o structura usor aspra, pe care copiii o vor simti cu siguranta cu degetele lor delicate. Setul contine 30 de piese in culoare naturala, cu forme de patrat, dreptunghi, cerc si semicerc. Sa inceapa constructiile!

107311N

Fisa tehnica

Dimensiune
24.5 x 16.5 x 4.5 cm
Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Cuburi din lemn, 30 piese, Lupo, Lemn, 1 an+
Tip ambalaj
Carton
Categorie alternativa
Cuburi si caramizi
Culoare
Lemn natur
Numar piese
30