puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat
  • puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat
  • puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat
  • puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat

Puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat

107,10 lei
cu TVA

Puzzle-urile din lemn de la Everearth dezvolta abilitatile copiilor de coordonare ochi-mana si ii invata sa recunoasca diferite litere si forme. Bucatile de lemn sunt ideale pentru degetele mici. Puzzle-ul de lemn se aplica pe o parte, iar placa magnetica pe cealalta. Astfel, copiii pot gasi si pronunta cuvinte - un exercitiu excelent de citire.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Puzzle-urile din lemn de la Everearth dezvolta abilitatile copiilor de coordonare ochi-mana si ii invata sa recunoasca diferite litere si forme. Bucatile de lemn sunt ideale pentru degetele mici. Puzzle-ul de lemn se aplica pe o parte, iar placa magnetica pe cealalta. Astfel, copiii pot gasi si pronunta cuvinte - un exercitiu excelent de citire! Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copii cu varsta de peste 18 luni. Este, de asemenea, 100% certificat FSC si testat conform standardelor EN71 - sigur si durabil!

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Recunoasterea formelor
Invatarea diferitelor forme care exista largesc cunostintele despre acestea si ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine si a recunoasteri spatiale.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

2033739

Fisa tehnica

Dimensiune
36 x 1.2 x 27 cm
Material
Lemn
Varsta
3 ani+
Denumire alternativa
Puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat, EverEarth, Lemn, 3 ani+
Categorie alternativa
Jucarii educative
Culoare
Multicolor
Abilitati dezvoltate
Coordonarea ochi-mana
Gandirea
Inteligenta
Pentru
Baieti
Fete
Poveste/Personaj
Litere