ceas cu forme geometrice
  • ceas cu forme geometrice

Ceas cu forme geometrice

89,00 lei
cu TVA

Ce modalitate mai buna de a-i invata pe cei mici sa citeasca ora decat prin noul nostru ceas de lemn de la EverEarth? Fiecare numar este o piesa de forma diferita pentru a ajuta la recunoasterea orei. Ceasul include, de asemenea, marcaje de 60 de minute pentru a face invatarea unitatilor de masurare a timpul cat mai usoara! Culorile aprinse capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Ce modalitate mai buna de a-i invata pe cei mici sa citeasca ora decat prin noul nostru ceas de lemn de la EverEarth? Fiecare numar este o piesa de forma diferita pentru a ajuta la recunoasterea orei. Ceasul include, de asemenea, marcaje de 60 de minute pentru a face invatarea unitatilor de masurare a timpul cat mai usoara! Culorile aprinse capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare. Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu varsta de peste 24 de luni. Ceasul este, de asemenea, 100% certificat FSC si testat conform standardelor EN71 - ai astfel garantia ca este sigur si durabil!

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Imaginatia
Folosirea imaginatiei ajuta copilul sa vada lumea intr-un mod nou si il ajuta sa isi dezvolte gandirea.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

Abilitati de citire
Invatarea literelor alfabetului este foarte utila in dobandirea unei fundatii cu succes in scoala. Citirea se face intr-un mod distractiv prin joc.

2033729

Fisa tehnica

Dimensiune
23 x 3 x 23 cm
Material
Lemn
Varsta
2 ani+
Denumire alternativa
Ceas cu forme geometrice, EverEarth, Lemn, 2 ani+
Categorie alternativa
Jucarii educative
Culoare
Multicolor
Abilitati dezvoltate
Concentrarea
Inteligenta
Simtul vizual
Pentru
Baieti
Fete
Poveste/Personaj
Ceas