Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Ceas cu forme geometrice

89,00 RON
cu TVA

Ce modalitate mai buna de a-i invata pe cei mici sa citeasca ora decat prin noul nostru ceas de lemn de la EverEarth? Fiecare număr este o piesă de forma diferita pentru a ajuta la recunoașterea orei. Ceasul include, de asemenea, marcaje de 60 de minute pentru a face învățarea unitatilor de masurare a timpul cat mai ușoara! Culorile aprinse capteaza atenția copilului și ajută la concentrare.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Ce modalitate mai buna de a-i invata pe cei mici sa citeasca ora decat prin noul nostru ceas de lemn de la EverEarth? Fiecare număr este o piesă de forma diferita pentru a ajuta la recunoașterea orei. Ceasul include, de asemenea, marcaje de 60 de minute pentru a face învățarea unitatilor de masurare a timpul cat mai ușoara! Culorile aprinse capteaza atenția copilului și ajută la concentrare. Fabricat din fag de înaltă calitate și testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 24 de luni. Ceasul este, de asemenea, 100% certificat FSC și testat conform standardelor EN71 - ai astfel garantia ca este sigur și durabil!

Abilitati dezvoltate

Capacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Imaginatia
Folosirea imaginatiei ajuta copilul sa vada lumea intr-un mod nou si il ajuta sa isi dezvolte gandirea.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

Abilitati de citire
Invatarea literelor alfabetului este foarte utila in dobandirea unei fundatii cu succes in scoala. Citirea se face intr-un mod distractiv prin joc.

2033729
2 Produse

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
23 x 3 x 23 cm
Vârsta
2 ani+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii educative
Denumire alternativa
Ceas cu forme geometrice, EverEarth, multicolor, lemn, 2 ani+

S-ar putea sa-ti placa