Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Jucarie iepuras - pop up

60,00 RON
cu TVA

Jucaria Pop Up Bunny iti va păstra copilul ocupat! Cum functioneaza? Împinge iepurele in jos și urmăreste-l cum sare înapoi în sus - o distracție nesfârșită, nu-i asa? Culorile vii capteaza atenția copilului și ajută la concentrare. Fabricat din fag de înaltă calitate și testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu vârsta de 12 luni +.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Jucaria Pop Up Bunny iti va păstra copilul ocupat! Cum functioneaza? Împinge iepurele in jos și urmăreste-l cum sare înapoi în sus - o distracție nesfârșită, nu-i asa? Culorile vii capteaza atenția copilului și ajută la concentrare. Fabricat din fag de înaltă calitate și testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu vârsta de 12 luni +. Este, de asemenea, 100% certificat FSC și testat conform standardelor EN71, astfel încât este sigur și durabil pentru copii.  Descopera lumea uluitoare a jucariilor Montessori!

Abilitati dezvoltate

Capacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Dezvoltarea fizica
Prin intermediul jocului, copilul isi va dezvolta muschii, va invata sa isi controleze respiratia, va asigura o crestere buna, va imbunatati coordonarea si echilibrul, va creste rezistenta copilului la efort.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

2033731
3 Produse

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
16 x 11 x 4 cm
Vârsta
18 luni+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii

S-ar putea sa-ti placa