jucarie iepuraspop up
  • jucarie iepuraspop up

Jucarie iepuras - pop up

60,00 lei
cu TVA

Jucaria Pop Up Bunny iti va pastra copilul ocupat! Cum functioneaza? Împinge iepurele in jos si urmareste-l cum sare inapoi in sus - o distractie nesfarsita, nu-i asa? Culorile vii capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare. Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu varsta de 12 luni +.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Jucaria Pop Up Bunny iti va pastra copilul ocupat! Cum functioneaza? Împinge iepurele in jos si urmareste-l cum sare inapoi in sus - o distractie nesfarsita, nu-i asa? Culorile vii capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare. Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu varsta de 12 luni +. Este, de asemenea, 100% certificat FSC si testat conform standardelor EN71, astfel incat este sigur si durabil pentru copii. Descopera lumea uluitoare a jucariilor Montessori!

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Dezvoltarea fizica
Prin intermediul jocului, copilul isi va dezvolta muschii, va invata sa isi controleze respiratia, va asigura o crestere buna, va imbunatati coordonarea si echilibrul, va creste rezistenta copilului la efort.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

2033731

Fisa tehnica

Dimensiune
16 x 11 x 4 cm
Material
Lemn
Varsta
18 luni+
Denumire alternativa
Jucarie iepuras - pop up, EverEarth, Lemn, 18 luni+
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii
Culoare
Multicolor
Tip
Jucarie de lemn
Pentru
Baieti
Fete