antemergator cu activitati
  • antemergator cu activitati
  • antemergator cu activitati
  • antemergator cu activitati
  • antemergator cu activitati

Antemergator cu activitati

389,00 lei
cu TVA

In perioada primilor pasi si chiar in urmatorul an, copiii sunt foarte curiosi si doresc sa exploreze cat mai mult si, daca se poate, cat mai repede lumea din jurul lor. Culorile, formele, tot ce se misca, reprezinta teritorii numai bune de explorat si de cucerit.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

In perioada primilor pasi si chiar in urmatorul an, copiii sunt foarte curiosi si doresc sa exploreze cat mai mult si, daca se poate, cat mai repede lumea din jurul lor.
Culorile, formele, tot ce se misca, reprezinta teritorii numai bune de explorat si de cucerit.
Antemergatorul cu activitati de la EverEarth este special gandit ca sa-i stimuleze pe cei mici sa faca din ce in ce mai multi pasi avand totusi un rol multifuncional.
Acesta ofera sprijin de nadejde si independenta in miscare, ceea ce, cu siguranta, ii va incanta pe micii omuleti curiosi.
Spatiul de depozitare ascuns, precum si multiplele activitati pentru perioadele de odihna- labirintul cu bile, xilofonul cu ciocanel, puzzle-ul cu animale interschimbabil din 4 piese,
labirintul cu surub, labirintul cu forme si flori, mecanismul cu roti dintate si sortatorul de forme cu 3 piese le stimuleaza capacitatea de rezolvare a problemelor, abilitatile motorii fine, imaginatia si gandirea creativa.
In aceast context, copiii sunt familiarizati cu formele, dimensiunile, greutatile si culorile.
Pe langa toate acestea ii ajuta in dezvoltarea coordonarii si echilibrului deoarece copiii vor exersa impingerea, oprirea si controlul antemergatorului.
Antemergatorul de la EverEarth, care este una dintre jucariile lor premiate, este fabricat din lemn masiv, vopsit cu coloranti pe baza de apa, non-toxic.
Principiul fundamental al produselor EverEarth este durabilitatea, de aceea toate jucariile sunt facute din lemn ecologic, certificat FSC, obtinut din paduri proprii, reintinerite continuu.

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Rezolvarea de probleme
Ajuta copii sa gandeasca in mod independent si sa aiba incredere in abilitatea lor de a lua decizii.

Dezvoltarea fizica
Prin intermediul jocului, copilul isi va dezvolta muschii, va invata sa isi controleze respiratia, va asigura o crestere buna, va imbunatati coordonarea si echilibrul, va creste rezistenta copilului la efort.

Inspira incredere
Un copil increzator va fi mai calm, va avea mai putine frici, mai multa deschidere catre nou, catre lume si curaj de a infrunta orice obstacol.

Abilitati motorii brute
Principalele etape fizice apar in primii ani ai vietii. Imbunatatirea abilitatilor motrice ale copilului este importanta pentru dezvoltarea lor.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

Creativitate
O calitate foarte importanta care se manifesta prin originalitate, flexibilitate, inventivitate si dorinta de a experimenta.

Recunoasterea formelor
Invatarea diferitelor forme care exista largesc cunostintele despre acestea si ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine si a recunoasteri spatiale.

Stimularea simturilor
Incurajeaza copilul sa fie mai curios si sa exploreze lucruriile in profunzime.

2030949

Fisa tehnica

Dimensiune
28.5 x 51.1 x 31.5 cm
Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Antemergator cu activitati, EverEarth, Lemn, 1 an+
Categorie alternativa
Premergatoare
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Fete
Greutatea maxima suportata
15 kilogram
Numar de roti
4