Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Banc de lucru si xilofon

155,00 RON
cu TVA

Ce modalitate mai buna de a descoperi uimitoare lume a muzicii si a instrumentelor muzicale decat prin acest mini-xilofon de jucarie?

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Abilitati motorii fine: PromovCe modalitate mai buna de a descoperi uimitoare lume a muzicii si a instrumentelor muzicale decat prin acest mini-xilofon de jucarie? Jocul, atent conceput pentru nevoile celor mici, dezvolta abilitati motorii fine: dexteritatea, coordonarea maini / ochi si manipularea. Micul xilofon de lemn ajuta si la rezolvarea problemelor prin logica, relatii spatiale, gandire critica si intelegere a cauzei si efectului. Cum functioneaza? Impinge bilutele pe xilofon si sunetele se vor face auzite! Partea superioara poate fi desfacuta cu usurinta de catre parinti, precum in imagini.eaza dexteritatea, coordonatele mainii / ochilor si manipularile. Rezolvarea problemelor: introduce logica, potrivirea, relatiile spatiale, gandirea critica si intelegerea cauzei si efectului.

400305
1 Obiect

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
24 x 15 x 13.5 cm
Vârsta
12 luni+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii

S-ar putea sa-ti placa