Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Trenuletul cu animale - joc de potrivire

63,00 RON
cu TVA

Afla povestea spusa de minunantele piese din lemn de la HABA! Usor de apucat si de manuit de catre copii, acestea compun un puzzle simplu dar captivant, perfect pentru copii mici - acestia trebuie sa potriveasca culorile si formele la locul lor. Ce mod mai bun pentru a dezvolta abilitatile motorii fine si a-i invata pe cei mici formele si figurile!

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Afla povestea spusa de minunantele piese din lemn de la HABA! Usor de apucat si de manuit de catre copii, acestea compun un puzzle simplu dar captivant, perfect pentru copii mici - acestia trebuie sa potriveasca culorile si formele la locul lor. Ce mod mai bun pentru a dezvolta abilitatile motorii fine si a-i invata pe cei mici formele si figurile! Povestea trenuletului cu forme si animele te asteapta - catelus, broscuta, rate si soricei au urcat deja la bord. Iar acum, locomotivele si vagoanele pot sa fie incarcate.  

50303366
2 Produse

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
9 x 2 x 45 cm
Vârsta
18 luni+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii

S-ar putea sa-ti placa