Cuburi din lemn colorate 100 piese

Cuburi din lemn colorate 100 piese

Leagan pentru papusi

Leagan pentru papusi

Cuburi din lemn natur 100 piese

100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile! Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici.
70,00 RON
SKU
107411N
100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala; este util si in invatarea culorilor si figurilor. Lemnul masiv de fag este placut la atingere si are o structura usor aspra, pe care copiii o vor simti cu siguranta cu degetele lor delicate. Setul contine 100 piese de lemn in culoare naturala.
Mai multe informatii
Brand Lupo
Varsta 3 ani+
Material Lemn
Dimensiune 16 x 13 x 24.5 cm
Categorie alternativa Cuburi si caramizi
Denumire alternativa Cuburi din lemn natur 100 piese, Lupo, Lemn, 3 ani+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cuburi din lemn natur 100 piese
Rating-ul dumneavoastra