Set accesorii par, frizer

70,00 lei
cu TVA

Atentie tuturor tinerilor coafuri! Cu aceasta centura de hair stylist cu marime reglabila din nailon, fiecare coafor va face mari schimbari de look clientilor din salonul local. Aceasta centura ofera suficient spatiu pentru uneltele de salon din lemn de inalta calitate, cum ar fi uscatorul de par, peria, foarfecele și pieptene. Buzunarul dragut este dotat cu fermoar si contine elastice de par și cleme de par.

Această centura de stilist este buna si pentru utilizarea in afara locatiei si promoveaza competențele sociale in timpul jocului de rol. Cine vrea o noua tunsoare?

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Acest joc este ideal pentru dezvoltarea atentiei, rabdarii, creativitatii, concentrarii, imaginatiei dezvolta abilitati de vorbire, vocabularul, dexteritatea si poate fi un ajutor pentru copiii care inca nu sunt asa obisnuiti cu mersul la coafor. Exersand pe papusi sau jucaria preferata, copiii vor capata incredere si curaj si mersul la tuns poate fi imbunatatit pana acolo incat sa devina o placere. 

Setul contine uscator de par, peria, foarfecele și pieptene, elastice si cleme de par. Centura este reglabila iar buzunarele sunt ideale pentru a pune uneltele de lucru astfel incat sa fie la indemana. 

6011050

Fisa tehnica

Varsta
3 ani+
4 ani+
5 ani+
6 ani+
Abilitati dezvoltate
Abilitatile cognitive
Atentia
Concentrarea
Creativitatea
Dexteritatea
Imaginatia
Simtul vizual
Vocabularul
Tip
Din lemn
Joc de indemanare
Jucarie creativa
Set de joaca
Pentru
Baieti
Copii
Fete