Aparat de cafea din lemn

169,00 lei
cu TVA

Atentie tuturor mini-baristilor! Cu acest aparat de cafea profesional din lemn, sunteti garantat ca veti putea face ceasca perfecta de cafea in bucataria de joaca pentru copii. Cele doua butoane rotative care fac zgomote de clic si un suport pentru filtru in miscare care depune „cafea” in paharele transparente de cafea atunci cand sunt activate ofera o experienta realista de joaca. Puteti face chiar si diferite tipuri de specialitati de cafea! Pe spate este o tabla de scris si o explicatie a diferitelor tipuri de cafea. Un aparat de cafea modern cu spuma de lapte atragere cu ochiul si completeaza perfect bucataria de joaca! Bea cafea la fel ca mama și tata! 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Aceasta jucarie de rol este realizata in linii moderne si imita perfect aparatul de cafea. Designul modern si accesoriile sunt create pentru a face jocul sa para cat mai real. Este cadoul ideal pentru orice copil a carui parinte este pasionat de cafea. Acest aparat de cafea cu filtru nu numai ca promoveaza jocul de rol activ, ci si dezvoltarea abilitatilor motorii. Cu acest aparat de cafea, copiii pot imita ritualurile zilnice ale parintilor in timp ce invata abilitati sociale.

Setul contine 3 tipuri de capsule de cafea de cate 2 bucati, 2 pahare pentru cafea si aparatul de cafea cu maneta mobila. 

Dimensiune aparat: 24 x 12 x 18 cm.

6011792

Fisa tehnica

Varsta
3 ani+
4 ani+
5 ani+
6 ani+
Abilitati dezvoltate
Creativitatea
Dexteritatea
Imaginatia
Indemanarea
Logica
Sociale
Tip
Accesorii
Bucatarie
Joc de rol
Restaurant
Set de joaca
Pentru
Baieti
Fete

S-ar putea sa-ti placa