Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Masinuta Mini-UK rosie

25,00 RON
cu TVA

Masinutele de jucarie (la fel ca toate jucariile de altfel) au fost, sunt si vor fi o parte deosebit de importanta din viata copiilor - cu totii stim ca cei mici au nevoie de joaca pentru invatare si dezvoltare! De aceea, este bine sa adaugi colectiei de jucarii a copilului tau noua masinuta Mini-UK, de la LUPO! Un mic vehicul colorat, vopsit, cu roți din fag natural. Dimensiunile mici îl fac prima mașină perfectă a copilului tău.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Masinutele de jucarie (la fel ca toate jucariile de altfel) au fost, sunt si vor fi o parte deosebit de importanta din viata copiilor - cu totii stim ca cei mici au nevoie de joaca pentru invatare si dezvoltare! De aceea, este bine sa adaugi colectiei de jucarii a copilului tau noua masinuta Mini-UK, de la LUPO! Un mic vehicul colorat, vopsit, rosu, cu roți din fag natural. Dimensiunile mici îl fac prima mașină perfectă a copilului tău. Combină perfect siguranța, durabilitatea și simplitatea utilizării. Mașina nu are muchii ascuțite și a fost bine lustruită, prin urmare nu există riscul de rănire. Formele rotunde fac, de asemenea, posibil să fie utilizata cu succes ca orice copil.  Profita de mânerul confortabil, rotunjit, perfect astfel chiar si pentru copiii de 1 an. Datorită roților profilate din lemn, autoturismul poate merge pe aproape orice suprafață - pe un covor într-un living, pana pe pat sau pe masă. Nu are limite!  Alege acum culoarea preferata si haide si tu la joaca!

106130R

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Masinuta Mini-UK, Lupo, lemn, rosu, 1 an+
Dimensiune
7 x 5 x 5 cm
Categorie alternativa
Masinute

S-ar putea sa-ti placa