Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Cuburi de lemn colorate, 30 piese

44,00 RON
cu TVA

Construiți, dezvoltați, creați - fiecare copil visează sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile vor deveni posibile!
Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorită formelor simple și dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare ușoara. Cei mici vor putea construi castele, cetăți și alte clădiri mici.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Construiți, dezvoltați, creați - fiecare copil visează sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorită formelor simple și dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare ușoara. Cei mici vor putea construi castele, cetăți și alte clădiri mici. Jocul le dezvoltă perfect abilitățile manuale și imaginația spațială; este util si în învățarea culorilor și figurilor. Lemnul masiv de fag este placut la atingere și are o structură ușor aspră, pe care copiii o vor simți cu siguranță cu degetele lor delicate. Setul conține 15 piese in culoare naturala și 15 piese colorate, cu forme de pătrat, dreptunghi, cerc și semicerc. Piesele sunt colorate cu vopsea certificata, de origine naturală și finisate cu un lac sigur, rezistent la saliva copilului.

107311
4 Produse

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
24.5 x 16.5 x 4.5 cm
Vârsta
12 luni+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Seturi de constructie

S-ar putea sa-ti placa