Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Stampile cu eroi

68,00 RON
cu TVA

Pirații și cavalerii pot crea o imagine frumoasa, dar formeaza si un joc de puzzle in care copilul isi poate dezvolta abilitatile. Cum arata un capitan de pirati? Daca intrebi un copil, acesta iti va spune ca nu are cum să arate altfel decât Jack Sparrow, din seria Piraţilor din Caraibe – cu barba, excentric, cicatrici, dinţi lipsă, palarie in trei colturi si bandana.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Pirații și cavalerii pot crea o imagine frumoasa, dar formeaza si un joc de puzzle in care copilul isi poate dezvolta abilitatile. Cum arata un capitan de pirati? Daca intrebi un copil, acesta iti va spune ca nu are cum să arate altfel decât Jack Sparrow, din seria Piraţilor din Caraibe – cu barba, excentric, cicatrici, dinţi lipsă, palarie in trei colturi si bandana. In acest joc fiecare imagine cuprinde patru piese de puzzle din lemn. Cifrele respective nu sunt doar concepute pentru a fi folosite ca puzzle, ci fiecare este o stampila cu eroi. Tusiera este disponibila in rosu și verde.

604344

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
2 ani+
Denumire alternativa
Stampile cu eroi, Small Foot, multicolor, 2 ani+
Dimensiune
22 x 22 x 0,5 cm
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii