Clovn cu palarie rosie

Clovn cu palarie rosie

Crocodil muzical cu sfoara

Crocodil muzical cu sfoara

Oras ecologic cu trenulet

Vrei sa ii explici celui mic viata la oras sau sa ii aduci un trenulet exceptional? Descopera setul oras+tren de la Everearth ce contine 50 de piese si accesorii. Aici, copiii isi pot folosi imaginatia pentru a-si construi orasul ecologic al viselor, prin zeci de ore de distractie. De asemenea, setul ii ajuta pe copii sa dezvolte o minte deschisa la sustenabilitate, invatand despre reciclare si energie regenerabila. Trenul si pistele de aici sunt compatibile cu toate sistemele majore de tren din lemn si exista nenumarate posibilitati de joc creativ pentru copii. Un set de joc perfect pentru copiii de peste 36 de luni!
289,00 RON
SKU
2033591
Vrei sa ii explici celui mic viata la oras sau sa ii aduci un trenulet exceptional? Descopera setul oras+tren de la Everearth ce contine 50 de piese si accesorii. Aici, copiii isi pot folosi imaginatia pentru a-si construi orasul ecologic al viselor, prin zeci de ore de distractie. De asemenea, setul ii ajuta pe copii sa dezvolte o minte deschisa la sustenabilitate, invatand despre reciclare si energie regenerabila. Trenul si pistele de aici sunt compatibile cu toate sistemele majore de tren din lemn si exista nenumarate posibilitati de joc creativ pentru copii. Un set de joc perfect pentru copiii de peste 36 de luni!Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

Inspira incredere
Un copil increzator va fi mai calm, va avea mai putine frici, mai multa deschidere catre nou, catre lume si curaj de a infrunta orice obstacol.

Abilitati motorii fine
Tinerea, apucarea, vorbirea, echilibrul se dezvolta cel mai usor prin joc si il ajuta pe copil in scoala si mai departe.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Abilitati sociale
Increderea in sine si capacitatea de a impartarsi gandurile sunt esentiale pentru dezvoltarea copilului. Jocul face acest lucru in mod natural.

Abilitati de comunicare
Prin jocul de rol si interactiunea cu alti copii prin joc, copilul isi dezvolta abilitatiile de comunicare si incepe sa inteleaga mai bine interactiunea sociala.
Mai multe informatii
Brand EverEarth
Varsta 3 ani+
Material Lemn
Dimensiune 76 x 1 x 72 cm
Categorie alternativa Trenulete de jucarie
Denumire alternativa Oras ecologic cu trenulet, EverEarth, Lemn, 3 ani+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Oras ecologic cu trenulet