Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Masinuta cu pedale Hecht

349,00 RON
cu TVA

Tractorul pentru copii Hecht 51312 este cadoul ideal pentru copilul dvs. Este pus in miscare cu 2 pedale, transmisia fiind pe  lant care face posibil miscarea celor 4 roti si dispunand de o buna stabilitate. Tractorul este ideal pentru copiii de pana la 30 kg.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Tractorul pentru copii Hecht 51312 este cadoul ideal pentru copilul dvs. Este pus in miscare cu 2 pedale, transmisia fiind pe  lant care face posibil miscarea celor 4 roti si dispunand de o foarte buna stabilitate. Tractorul este ideal pentru copiii de pana la 30 kg. Cupa din fata tractorului poate fi folosita pentru a transporta nisip sau diferite jucarii si obiecte si ofera copilului dumneavoastra experienta jocului la un nivel superior. Cupa este actionata de 2 manete: una blocheaza miscarea cupei, iar cealalta maneta actioneaza cupa inainte, rasturnand obiectele la locatia dorita. Pedalele tractorului sunt usor de actionat, iar volanul schimba directia tractorasului. In mijlocul volanului se afla un claxon din plastic, scaunul este foarte rezistent si asigura stabilitate copilului. Acest vehicol este ideal pentru jocul in curte, gradina, la plaja sau in parc.

7051312

Fisa tehnica

Incarcare maxima
30 kg
Material
Plastic
Varsta
3 ani+
Denumire alternativa
Masinuta cu pedale Hecht, 3 ani+
Dimensiune
93 x 45 x 53 cm
Categorie alternativa
Masinute si vehicule pentru copii

S-ar putea sa-ti placa