Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Camion albastru cu semiremorca si blocuri din lemn 52 cm

229,00 RON
cu TVA

Descopera una dintre cele mai atent concepute camioane de jucarie, de la LUPO - un vehicul din lemn masiv, albastru, cu semiremorcă detașabilă, cu o incarcatura colorata. Jucaria va oferi copiilor bucurie și ii va inspira cu idei interesante de joaca. Camionul este construit dintr-o cabină, o semiremorcă, o unitate de construcție pentru semiremorcă și cincisprezece blocuri de marfa colorate.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descopera una dintre cele mai atent concepute camioane de jucarie, de la LUPO - un vehicul din lemn masiv, albastru, cu semiremorcă detașabilă, cu o incarcatura colorata. Jucaria va oferi copiilor bucurie și ii va inspira cu idei interesante de joaca. Camionul este construit dintr-o cabină, o semiremorcă, o unitate de construcție pentru semiremorcă și cincisprezece blocuri de marfa colorate. Pe lângă distracția binevenita, marfurile din camion ii vor ajuta pe copii sa invete numerele și culorile. Roțile au pneuri pentru a crește contactul cu solul și a îmbunătăți circulația vehiculului. Motorul, roțile, lămpile și blocurile sunt colorate și lăcuite, iar bara, șasiul și semiremorca sunt din lemn brut. Jucăria este disponibilă în mai multe culori - verifica stocurile noastre pentru a vedea disponibilitatea.  Vehiculul are o lungime de peste 50 cm și este asamblat manual din aproape 50 de elemente atent pregătite. Acesta este compatibil cu alte jocuri de la LUPO, cum ar fi Turnul din Hanoi, DOMINO (ce pot fi achiziționate separat). Există un cârlig in partea frontală a camionului, pentru a fi strâns și tras de catre cei mici."

106251B

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
2 ani+
Denumire alternativa
Camion albastru cu semiremorca si blocuri din lemn 52 cm, Lupo, lemn, 2 ani+
Dimensiune
52 x 10 x 13 cm
Categorie alternativa
Masinute

S-ar putea sa-ti placa