Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Masinuta A-Class Galben

25,00 RON
cu TVA

"Jucariile au fost, sunt si vor fi o parte deosebit de importanta din viata copiilor - cu totii stim ca cei mici au nevoie de joaca pentru invatare si dezvoltare! De aceea, este bine sa adaugi colectiei de jucarii a copilului tau noua masinuta de clasa A, de la LUPO! Un mini-vehicul colorat, vopsit galben, cu roți din fag natural. Dimensiunile mici îl fac prima mașină perfectă a copilului tău. Combină perfect siguranța, durabilitatea și simplitatea utilizării.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

"Jucariile au fost, sunt si vor fi o parte deosebit de importanta din viata copiilor - cu totii stim ca cei mici au nevoie de joaca pentru invatare si dezvoltare! De aceea, este bine sa adaugi colectiei de jucarii a copilului tau noua masinuta de clasa A, de la LUPO! Un mini-vehicul colorat, vopsit galben, cu roți din fag natural. Dimensiunile mici îl fac prima mașină perfectă a copilului tău. Combină perfect siguranța, durabilitatea și simplitatea utilizării. Mașina nu are muchii ascuțite și a fost bine lustruită, prin urmare nu există riscul de rănire. Formele rotunde fac, de asemenea, posibil să fie utilizata cu succes ca orice copil.  Mașina de jucărie are un mâner confortabil, rotunjit, perfecta astfel chiar si pentru copiii de 1 an. Datorită roților profilate din lemn, autoturismul poate călători pe aproape orice suprafață - pe un covor într-un living, pana pe pat sau pe masă. Nu are limite!  Alege acum culoarea preferata si hai la joaca!"

106120Y

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Masinuta A-Class, Lupo, galben, 1 an+
Dimensiune
7.5 x 5 x 5 cm
Categorie alternativa
Masinute

S-ar putea sa-ti placa