Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Masinuta F500 rosie

25,00 RON
cu TVA

"Vrum-vrum-vrum ...masinutele din povestile noastre nu contenesc in a merge prin toate cotloanele si prin toate incaperile casei noastre! Tocmai de aceea, este bine sa adaugi colectiei de jucarii a copilului tau noua masinuta F500 Old! Un mini-vehicul colorat, vopsit, cu roți din fag natural. Dimensiunile mici îl fac prima mașină perfectă a copilului tău. Combină perfect siguranța, durabilitatea și simplitatea utilizării.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

"Vrum-vrum-vrum ...masinutele din povestile noastre nu contenesc in a merge prin toate cotloanele si prin toate incaperile casei noastre! Tocmai de aceea, este bine sa adaugi colectiei de jucarii a copilului tau noua masinuta F500 Old! Un mini-vehicul colorat, vopsit, cu roți din fag natural. Dimensiunile mici îl fac prima mașină perfectă a copilului tău. Combină perfect siguranța, durabilitatea și simplitatea utilizării. Mașina nu are muchii ascuțite și a fost bine lustruită, prin urmare nu există riscul de rănire. Formele rotunde fac, de asemenea, posibil să fie utilizata cu succes ca orice copil.  Mașina de jucărie are un mâner confortabil, rotunjit, perfecta astfel chiar si pentru copiii de 1 an. Datorită roților profilate din lemn, autoturismul poate călători pe aproape orice suprafață - pe un covor într-un living, pana pe pat sau pe masă. Nu are limite!  Disponibil în mai multe culori."

106140R

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Masinuta F500, Lupo, lemn, rosie, 1 an+
Dimensiune
7 x 5 x 5 cm
Categorie alternativa
Masinute

S-ar putea sa-ti placa