Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Masinuta Garbusso rosie

25,00 RON
cu TVA

Porneste la drumuri de poveste cu noua masinuta de lemn de tip Garbusso. O mini-masinuta frumos colorata, cu roti in culoarea fagului natural, cu maner confortabil si rotunjit - usor de apucat chiar si pentru copiii de 1 anisor! Rotile merg perfect pe orice suprafata: covor, pat, parchet, pe masa.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Porneste la drumuri de poveste cu noua masinuta de lemn de tip Garbusso. O mini-masinuta frumos colorata, cu roti in culoarea fagului natural, cu maner confortabil si rotunjit - usor de apucat chiar si pentru copiii de 1 anisor! Rotile merg perfect pe orice suprafata: covor, pat, parchet, pe masa. Autovehicule si mașini mici - aproape fiecare copil are o slăbiciune pentru acestea! Masinuta Garbusso este un cadou minunat pentru toți copiii care iubesc sa se plimbe în jurul casei în compania mașinii lor preferate. Ea combină perfect siguranța, durabilitatea și simplitatea utilizării. Mașina nu are muchii ascuțite și a fost bine lustruită, prin urmare nu există riscul de rănire.  

106110R

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Masinuta Garbusso, Lupo, Lemn, rosu, 1 an+
Dimensiune
8 x 5 x 8 cm
Categorie alternativa
Masinute

S-ar putea sa-ti placa