Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Inel de prindere cu frunze din lemn

43,00 RON
cu TVA

Acest inel este perfect pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici! Copiii vor invata sa prinda mai bine lucrurile in manute, sa le intoarca pe toate partile, sa le scuture, sa le lase jos si sa le apuce din nou.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Acest inel este perfect pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici! Copiii vor invata sa prinda mai bine lucrurile in manute, sa le intoarca pe toate partile, sa le scuture, sa le lase jos si sa le apuce din nou. Profita de acest inel de prindere pentru a imbunatati dexteritatea, coordonarea ochi-mana, manuirea si a-i amuza pe cei mici! Produsele Everearth folosesc materiale ecologice, sunt testate pentru siguranta celor mici si sunt incredibil de frumoase.

Abilitati dezvoltate

Capacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Recunoasterea formelor
Invatarea diferitelor forme care exista largesc cunostintele despre acestea si ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine si a recunoasteri spatiale.

Abilitati motorii fine
Tinerea, apucarea, vorbirea, echilibrul se dezvolta cel mai usor prin joc si il ajuta pe copil in scoala si mai departe.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Stimularea simturilor
Incurajeaza copilul sa fie mai curios si sa exploreze lucruriile in profunzime.

2033589
4 Produse

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
11 x 1.5 x 11 cm
Vârsta
0 luni+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive bebelusi

S-ar putea sa-ti placa