Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Joc dezvoltare abilitati motrice

145,00 RON
cu TVA

E ca un puzzle, dar mult mai interesant. Acest joc inspira si antreneaza abilitatile motorii fine. Scopul este de a pune toate placile gaurite pe stalpii de culoarea adecvata. Cu toate acestea, este mult mai usor de zis decat de facut...!

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

E ca un puzzle, dar mult mai interesant. Acest joc inspira si antreneaza abilitatile motorii fine. Scopul este de a pune toate placile gaurite pe stalpii de culoarea adecvata. Cu toate acestea, este mult mai usor de zis decat de facut...! Ganditi precis, priviti corect si incercati sa potriviti discurile la locurile potrivite, antrenand abilitatile motorii si coordonarea mana-ochi. Jocul contine 8 discuri stabile (1 cm grosime), din placaj fin elaborate pentru a fi plasate pe stalpii colorati. Datorita stalpilor care sunt de lungimi diferite, fiecare disc are mai putine gauri decat cel anterior astfel incat exista doar un singur mod de a rezolva acest joc. 

603386

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
1 an+
Denumire alternativa
Joc dezvoltare abilitati motrice, Small Foot, multicolor, lemn, 12 luni+
Dimensiune
9,5 cm, Ø 12 cm
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii