Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Piramida Zig-Zag din lemn

91,00 RON
cu TVA

Piramida Zig-Zag este de fapt un puzzle colorat care dezvoltă îndemânarea, creativitatea și imaginația. Blocurile de lemn puse împreună pe baza din dotare, creează capul și corpul unui șarpe.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Piramida Zig-Zag este de fapt un puzzle colorat care dezvoltă îndemânarea, creativitatea și imaginația. Blocurile de lemn puse împreună pe baza din dotare, creează capul și corpul unui șarpe. Aranjarea lor pare simplă, însă nu e chiar așa. Folosindu-și imaginația, copilul poate construi și alte figuri din componentele jocului. Setul este format dintr-o bază de lemn natur cu un model de dispunere și opt blocuri de diferite înălțimi, în culori frumoase. Blocurile sunt aranjate de la mic la mare, dar acest lucru nu vă împiedică sa-i dați o altă formă.

Jucăria este fabricată din lemn de fag, cu nuanțe 100% naturale, deoarece pigmenții provin din sucuri de legume. Este tratată termic pentru a asigura durabilitatea, precum și lipsa de bacterii. 

107521

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
2 ani+
Denumire alternativa
Piramida Zig-Zag, Lupo, multicolor, lemn, 2 ani+
Dimensiune
16 × 16 × 10 cm
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii