Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat

89,00 RON
cu TVA

Puzzle-urile din lemn de la Everearth dezvoltă abilitățile copiilor de coordonare ochi-mână și ii învață să recunoască diferite litere și forme. Bucățile de lemn sunt ideale pentru degetele mici. Puzzle-ul de lemn se aplica pe o parte, iar placa magnetică pe cealaltă. Astfel, copiii pot gasi si pronunta cuvinte - un exercitiu excelent de citire.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Puzzle-urile din lemn de la Everearth dezvoltă abilitățile copiilor de coordonare ochi-mână și ii învață să recunoască diferite litere și forme. Bucățile de lemn sunt ideale pentru degetele mici. Puzzle-ul de lemn se aplica pe o parte, iar placa magnetică pe cealaltă. Astfel, copiii pot gasi si pronunta cuvinte - un exercitiu excelent de citire! Fabricat din fag de înaltă calitate și testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copii cu vârsta de peste 18 luni. Este, de asemenea, 100% certificat FSC și testat conform standardelor EN71 - sigur și durabil!

Abilitati dezvoltate

Capacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Recunoasterea formelor
Invatarea diferitelor forme care exista largesc cunostintele despre acestea si ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine si a recunoasteri spatiale.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

2033739

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
3 ani+
Denumire alternativa
Puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat, EverEarth, multicolor, 3 ani+
Dimensiune
36 x 1.2  x 27 cm
Categorie alternativa
Jucarii educative

S-ar putea sa-ti placa