Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Cuburi din lemn natur 100 piese

70,00 RON
cu TVA

100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiți, dezvoltați, creați - fiecare copil visează sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile! Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorită formelor simple și dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare ușoara. Cei mici vor putea construi castele, cetăți și alte clădiri mici.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiți, dezvoltați, creați - fiecare copil visează sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorită formelor simple și dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare ușoara. Cei mici vor putea construi castele, cetăți și alte clădiri mici. Jocul le dezvoltă perfect abilitățile manuale și imaginația spațială; este util si în învățarea culorilor și figurilor. Lemnul masiv de fag este placut la atingere și are o structură ușor aspră, pe care copiii o vor simți cu siguranță cu degetele lor delicate. Setul conține 100 piese de lemn in culoare naturala.

107411N

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
3 ani+
Denumire alternativa
Cuburi din lemn natur 100 piese, Lupo, natur, 3 ani+
Dimensiune
16 x 13 x 24.5 cm
Categorie alternativa
Cuburi si caramizi

S-ar putea sa-ti placa