Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Marble Run joc cu bile

178,00 RON
cu TVA

Conceput pentru intreaga familie, acest joc din lemn iti cere conectarea pieselor din lemn cu inelele furnizate pentru a forma doi stalpi si patru rampe.

Cantitate
Stoc epuizat


  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Conceput pentru intreaga familie, acest joc din lemn iti cere conectarea pieselor din lemn cu inelele furnizate pentru a forma doi stalpi si patru rampe. Poti ajusta cu usurinta inclinarea acestora pentru a obtine viteze si inaltimi diferite. La inceput, parintii trebuie sa ii ajute pe cei mici in reglarea acestora. Apoi, cu putin exercitiu, si copiii vor putea seta singuri piesele, pentru a-si construi propriile trasee. Perfect pentru copiii de peste 3 anisori, acest joc le arata cum se formeaza traiectoriile, cum se misca obiectele in linie dreapta; de asemenea, jocul Marble Run ajuta la coordonarea ochi-mana si la imbunatatirea abilitatilor motorii fine. Profita acum de jucariile Bajo, realizate din materiale de calitate, durabile, ecologice si sigure pentru copii!

3099730

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
60 x 15 x 60 cm
Vârsta
3 ani+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii

S-ar putea sa-ti placa