Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Marble Run - joc cu bile

178,00 RON
cu TVA

Conceput pentru intreaga familie, acest joc din lemn iti cere conectarea pieselor din lemn cu inelele furnizate pentru a forma doi stalpi si patru rampe.

Cantitate
Stoc epuizat


  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Conceput pentru intreaga familie, acest joc din lemn iti cere conectarea pieselor din lemn cu inelele furnizate pentru a forma doi stalpi si patru rampe. Poti ajusta cu usurinta inclinarea acestora pentru a obtine viteze si inaltimi diferite. La inceput, parintii trebuie sa ii ajute pe cei mici in reglarea acestora. Apoi, cu putin exercitiu, si copiii vor putea seta singuri piesele, pentru a-si construi propriile trasee. Perfect pentru copiii de peste 3 anisori, acest joc le arata cum se formeaza traiectoriile, cum se misca obiectele in linie dreapta; de asemenea, jocul Marble Run ajuta la coordonarea ochi-mana si la imbunatatirea abilitatilor motorii fine. Profita acum de jucariile Bajo, realizate din materiale de calitate, durabile, ecologice si sigure pentru copii!

3099730

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
60 x 15 x 60 cm
Vârsta
3 ani+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii

S-ar putea sa-ti placa