Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Turnul din Hanoi

89,00 RON
cu TVA

Perfect pentru cei mici, acest joc contine o serie de piese din lemn, pline de culoare, ce dezvolta abilitatile motorii si de indemanare. Excelent si pentru copiii mai mari, Turnul din Hanoi este un puzzle special care incurajeaza gandirea logica. 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Perfect pentru cei mici, acest joc contine o serie de piese din lemn, pline de culoare, ce dezvolta abilitatile motorii si de indemanare. Excelent si pentru copiii mai mari, Turnul din Hanoi este un puzzle special care incurajeaza gandirea logica. Ideea jocului este una provenita din vechi timpuri - bara din mijloc este folosita pentru mutarea discurilor dintr-o parte in cealalta. Stalpii jocului sunt realizati din lemn natural, neprelucrat; copiii au acces la sase discuri de culori diferite. Turnul Hanoi poate fi asociat si altor jocuri de la LUPO - precum camioanele - pentru ca are aceeasi baza. Si acum....toata lumea la joaca!

106252
1 Obiect

Fisa tehnica

Material
Lemn
Dimensiune
35 x 10 x 9.5 cm
Vârsta
12 luni+
Garantie
30 zile
Categorie alternativa
Jucarii interactive bebelusi

S-ar putea sa-ti placa