Ceas cu forme geometrice

Ceas cu forme geometrice

Puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat

Puzzle cu alfabet magnetic si placa de desenat

Jucarie iepuras - pop up

Jucaria Pop Up Bunny iti va pastra copilul ocupat! Cum functioneaza? Împinge iepurele in jos si urmareste-l cum sare inapoi in sus - o distractie nesfarsita, nu-i asa? Culorile vii capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare. Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu varsta de 12 luni +.
60,00 RON
SKU
2033731
Jucaria Pop Up Bunny iti va pastra copilul ocupat! Cum functioneaza? Împinge iepurele in jos si urmareste-l cum sare inapoi in sus - o distractie nesfarsita, nu-i asa? Culorile vii capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare. Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu varsta de 12 luni +. Este, de asemenea, 100% certificat FSC si testat conform standardelor EN71, astfel incat este sigur si durabil pentru copii. Descopera lumea uluitoare a jucariilor Montessori!

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Dezvoltarea fizica
Prin intermediul jocului, copilul isi va dezvolta muschii, va invata sa isi controleze respiratia, va asigura o crestere buna, va imbunatati coordonarea si echilibrul, va creste rezistenta copilului la efort.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.
Mai multe informatii
Brand EverEarth
Varsta 18 luni+
Material Lemn
Dimensiune 16 x 11 x 4 cm
Categorie alternativa Jucarii interactive copii
Denumire alternativa Jucarie iepuras - pop up, EverEarth, Lemn, 18 luni+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie iepuras - pop up
Rating-ul dumneavoastra