Zornaitoare din lemn pentru bebelusi

Zornaitoare din lemn pentru bebelusi

Tobogan de lemn cu bile

Tobogan de lemn cu bile

Inel de prindere cu frunze din lemn

Acest inel este perfect pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici! Copiii vor invata sa prinda mai bine lucrurile in manute, sa le intoarca pe toate partile, sa le scuture, sa le lase jos si sa le apuce din nou.
43,00 RON
SKU
2033589
Acest inel este perfect pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici! Copiii vor invata sa prinda mai bine lucrurile in manute, sa le intoarca pe toate partile, sa le scuture, sa le lase jos si sa le apuce din nou. Profita de acest inel de prindere pentru a imbunatati dexteritatea, coordonarea ochi-mana, manuirea si a-i amuza pe cei mici! Produsele Everearth folosesc materiale ecologice, sunt testate pentru siguranta celor mici si sunt incredibil de frumoase.

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Recunoasterea formelor
Invatarea diferitelor forme care exista largesc cunostintele despre acestea si ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine si a recunoasteri spatiale.

Abilitati motorii fine
Tinerea, apucarea, vorbirea, echilibrul se dezvolta cel mai usor prin joc si il ajuta pe copil in scoala si mai departe.

Coordonarea ochi-mana
Face posibil controlul miscarii mainilor bazat pe informatiile vizuale si este asociata cu rezultate scolare bune, iar jocul dezvolta aceasta capacitate.

Stimularea simturilor
Incurajeaza copilul sa fie mai curios si sa exploreze lucruriile in profunzime.
Mai multe informatii
Brand EverEarth
Varsta 0 luni+
Material Lemn
Dimensiune 11 x 1.5 x 11 cm
Categorie alternativa Jucarii interactive bebelusi
Denumire alternativa Inel de prindere cu frunze din lemn, EverEarth, Lemn, 0 luni+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Inel de prindere cu frunze din lemn
Rating-ul dumneavoastra