Cuburi din lemn, 30 piese

Cuburi din lemn, 30 piese

Cuburi din lemn natur 100 piese

Cuburi din lemn natur 100 piese

Cuburi din lemn colorate 100 piese

100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile! Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala; este util si in invatarea culorilor si figurilor.
79,00 RON
SKU
107411
100 de piese de lemn, intr-un singur pachet! Credeai ca esete posibil? Construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile lor vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala; este util si in invatarea culorilor si figurilor. Lemnul masiv de fag este placut la atingere si are o structura usor aspra, pe care copiii o vor simti cu siguranta cu degetele lor delicate. Setul contine 50 piese in culoare naturala si 50 piese colorate, intr-o multime de forme si culori. Piesele sunt colorate cu vopsea certificata, de origine naturala si finisate cu un lac sigur, rezistent la saliva copilului.
Mai multe informatii
Brand Lupo
Varsta 3 ani+
Material Lemn
Dimensiune 16 x 13 x 24.5 cm
Categorie alternativa Cuburi si caramizi
Denumire alternativa Cuburi din lemn colorate 100 piese, Lupo, Lemn, 3 ani+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cuburi din lemn colorate 100 piese