Cuburi de lemn colorate 30 piese

Cuburi de lemn colorate 30 piese

Cuburi din lemn colorate 100 piese

Cuburi din lemn colorate 100 piese

Cuburi din lemn, 30 piese

Pregatiti-va sa construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile vor deveni posibile! Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala.
37,00 RON
SKU
107311N
Pregatiti-va sa construiti, dezvoltati, creati - fiecare copil viseaza sa descopere lumea din jurul sau! Cu aceste piese de lemn, aproape toate ideile vor deveni posibile!

Aceste piese, recomandate copiilor de peste 1 an, datorita formelor simple si dimensiunilor mari, le permit copiilor o prindere si o manevrare usoara. Cei mici vor putea construi castele, cetati si alte cladiri mici. Jocul le dezvolta perfect abilitatile manuale si imaginatia spatiala. Lemnul masiv de fag este placut la atingere si are o structura usor aspra, pe care copiii o vor simti cu siguranta cu degetele lor delicate. Setul contine 30 de piese in culoare naturala, cu forme de patrat, dreptunghi, cerc si semicerc. Sa inceapa constructiile!
Mai multe informatii
Brand Lupo
Varsta 1 an+
Material Lemn
Dimensiune 24.5 x 16.5 x 4.5 cm
Categorie alternativa Cuburi si caramizi
Denumire alternativa Cuburi din lemn, 30 piese, Lupo, Lemn, 1 an+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cuburi din lemn, 30 piese
Rating-ul dumneavoastra