Set 3 piese jucarii zornaitoare

Set 3 piese jucarii zornaitoare

Jucarie iepuras - pop up

Jucarie iepuras - pop up

Ceas cu forme geometrice

Ce modalitate mai buna de a-i invata pe cei mici sa citeasca ora decat prin noul nostru ceas de lemn de la EverEarth? Fiecare numar este o piesa de forma diferita pentru a ajuta la recunoasterea orei. Ceasul include, de asemenea, marcaje de 60 de minute pentru a face invatarea unitatilor de masurare a timpul cat mai usoara! Culorile aprinse capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare.
89,00 RON
SKU
2033729
Ce modalitate mai buna de a-i invata pe cei mici sa citeasca ora decat prin noul nostru ceas de lemn de la EverEarth? Fiecare numar este o piesa de forma diferita pentru a ajuta la recunoasterea orei. Ceasul include, de asemenea, marcaje de 60 de minute pentru a face invatarea unitatilor de masurare a timpul cat mai usoara! Culorile aprinse capteaza atentia copilului si ajuta la concentrare. Fabricat din fag de inalta calitate si testat pe deplin la standardele europene, acest produs este potrivit pentru copiii cu varsta de peste 24 de luni. Ceasul este, de asemenea, 100% certificat FSC si testat conform standardelor EN71 - ai astfel garantia ca este sigur si durabil!

Abilitati dezvoltateCapacitatea de gandire
Descoperirea modului in care functioneaza lucrurile este una din cele mai bune parti ale jocului. Provocariile simple cat si cele complexe ajuta in acest domeniu.

Imaginatia
Folosirea imaginatiei ajuta copilul sa vada lumea intr-un mod nou si il ajuta sa isi dezvolte gandirea.

Descopera lumea
Incurajeaza simtul natural al uimirii si amuzamentului pe care un copil il poate simti atunci cand este stimulat de acest tip de joc si descopera ca invatarea poate fi distractiva.

Abilitati de citire
Invatarea literelor alfabetului este foarte utila in dobandirea unei fundatii cu succes in scoala. Citirea se face intr-un mod distractiv prin joc.
Mai multe informatii
Brand EverEarth
Varsta 2 ani+
Material Lemn
Dimensiune 23 x 3 x 23 cm
Categorie alternativa Jucarii educative
Denumire alternativa Ceas cu forme geometrice, EverEarth, Lemn, 2 ani+
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ceas cu forme geometrice
Rating-ul dumneavoastra