Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a termenilor si conditiilor.

close

Masa de joaca si de desenat

499,00 RON
cu TVA

"Camera copilului tau nu poate fi completa fara uimitoarea masa de joaca (desen, colorat, tabla inmultirii, lucru manual) si taburetul pentru copii, de la Hape.

Cantitate

  • Plateste in siguranta Plateste in siguranta
  • Livare in 1-2 zile Livare in 1-2 zile
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

"Camera copilului tau nu poate fi completa fara uimitoarea masa de joaca (desen, colorat, tabla inmultirii, lucru manual) si taburetul pentru copii, de la Hape. Acest set ii incurajeaza pe cei mici sa stea comod si sa deseneze, sa coloreze sau sa faca diverse activitati. Masa de lucru este construita la inaltimea ideala pentru copiii de peste trei anisori, permite folosirea de hartii A3 iar scaunul este comod si permite depozitarea instrumentelor folosite (creioane, carioci etc). La fel ca si restul jucariilor de la Hape, si acest set aparte este conceput pentru a incuraja dezvoltarea abilitatilor cognitive a celor mici (logica, creativitate, gandire critica, intelegerea relatiei cauza-efect etc) si a sprijini imbunatatirea functiilor motrice de finete (dexteritate, manipulare, coordonare ochi-maini etc). Descopera lumea minunata a jucariilor educative de la Hape si investeste in copilul tau!"

401015

Fisa tehnica

Material
Lemn
Varsta
3 ani+
Denumire alternativa
Masa de joaca si de desenat, Hape, multicolor, 3 ani+
Dimensiune
83 x 10 x 54 cm
Categorie alternativa
Jucarii interactive copii

S-ar putea sa-ti placa